Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotrosBlog

Descubre todas las noticias sobre The Corner.1
enero

The Corner, una oportunitat per guanyar!

Són els llocs de treball immunes al pas del temps? No! Canvien, evolucionen, es transformen adaptant-se a les noves necessitats de la societat. Per tant, nosaltres també hem de reinventar el nostre perfil professional amb l'objectiu de ser més competents en els nostres llocs de treball, promocionar dins de la nostra empresa o, simplement, reinventar-nos a nivell laboral. Amb aquesta finalitat, The Corner ofereix cursos de Formació Professionalorientats tant a treballadors en actiu com a desocupats, a partir dels quals podràs obtenir un Certificat de Professionalitat. Però, en què consisteixen exactament?


[Leer más..]


Tags:      
Sección: Orientación laboral

19
diciembre

Busques feina? Descobreix el Programa d'Orientació Laboral de The Corner!

A The Corner estem compromesos de forma activa amb l'ajuda a aquelles persones a l'atur que busquen reorientar la seva vida laboral, procurant que assoleixin els objectius que s'han fixat. De manera que, si actualment estàs a l'atur i tens la motivació necessària per invertir en tu, t'interessarà el que estàs a punt de llegir.


[Leer más..]

Busques feina? Descobreix el Programa d'Orientació Laboral de The Corner!Tags:      
Sección: Orientación laboral

3
julio

El final del túnel

La Gemma va quedar-se sense feina l'any passat i va arribar als nostres cursos de Formació Ocupacional amb el desconcert que suposa està a l'atur. Un temps després, el canvi personal que ha realitzat ha estat increïble, ha trobat feina i ens han fet arribar aquestes paraules. Ha estat un plaer tenir-te com alumna als nostres cursos i et desitgem tota la sort del món!!


[Leer más..]

El final del túnelTags: feina formacio experiencia atur voluntariat 
Sección: Orientación laboral

25
junio

Entrevistes en anglès

Avui en dia, un dels requisits més sol·licitats en les ofertes de feina és dispondre d'un bon nivell d'anglès i és per això que moltes vegades ens demanen fer una part de l'entrevista en anglès.

Així doncs, si ja de per si és important preparar-se l'entrevista de feina, quan és en un altre idioma es converteix en algo imprescindible.

Laura Martín, consultora de Recursos Humans, ens explica com preparar-nos una entrevista en anglès!


[Leer más..]


Tags: entrevista feina angles   
Sección: Orientación laboral


SECCIONES


áralos - diseño web y posicionamiento en buscadores