Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotros


12
marzo

Aprenem jugant!

Aprofitant que la setmana passada es va celebrar a Barcelona el Mobile World Congress avui us volem parlar de les múltiples avantatges i aplicacions que poden tenir les noves tecnologies.

Com en tot, els beneficis i perjudicis de les coses resideixen en la mesura en que les utilitzem. Per tant, amb les noves tecnologies ens passa el mateix. No hem d'abusar d'elles, però en podem treure utilitats molt positives.

Els canvis tecnològics que s'estan produint dia rere dia estan influint absolutament en tots els àmbits de la nostra vida i en el funcionament de la nostra societat. Influeixen en la nostra forma de relacionar-nos, d'utilitzar el nostre temps, de viatjar, de comprar i en definitiva, en la nostra forma de viure. I per què no, també ha afectat en un dels aspectes més importants de tots: l'educació.

En l'àmbit de l'educació han sorgit milers d'aplicacions que poden ajudar-nos a l'hora d'aprendre, estudiar i, fins i tot, ensenyar.

Tenint en compte això, farem un incís en les aplicacions educatives interactives, les que ens permeten aprendre. Aquestes aplicacions, dissenyades per a mòbils i tablets, tenen la gran virtut d'haver trencat la barrera de l'espai i temps. I això és així perquè podem accedir a elles en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.  I el més important de tot; tenen la capacitat de convertir l'aprenentatge en un joc i convertir-lo així en summament atractiu per nens i adults. I només cal tenir un dispositiu mòbil a les nostres mans. 

En podeu trobar relacionades amb totes les matèries: matemàtiques, química, ciències, lògica, idiomes, etc. i per absolutament totes les edats (des dels més petits fins els més grans).

Aquí us deixem un recull de recomanades!

Piiig Labs: un laboratori interactiu per a que els nens experimentin en ell i aprenguin com funcionen les coses (és per Ipad, destinada a nens entre 3 i 8 anys).

Duolingo: una de les millors aplicacions per aprendre i practicar idiomes. Recomanda per tots els nivells.

Mistery maths museum: per aprendre i practicar matemàtiques (de 6 a 12 anys) https://www.youtube.com/watch?v=jPAw0wJOZ30

Per últim, hi ha una sèrie d'aplicacions anomenades Wee kids on hi trobareu per practicar el llenguatge, les matemàtiques, fer puzzles, sudokus...molt recomanable pels nens!

N'hi ha moltes, només cal buscar-les!
A Jugar!


Aprenem jugant!Tags: educacio aplicacions tecnologies   
Sección: Eventos y conferencias


SECCIONESáralos - diseño web y posicionamiento en buscadores