Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotros


18
diciembre

Carta de Santa Claus als alumnes The Corner

Estimats nens i nenes de The Corner,

Com heu crescut des de l'any passat! Suposo que no imaginàveu pas que jo, Santa Claus, us escrivís en persona, oi? Ho, ho, ho...

Sé que normalment sou vosaltres qui m'escriviu cartes, unes cartes que m'emocionen i m'alegren el Nadal... Sobretot aquelles que heu escrit en anglès amb tots els vostres esforços! Ho aprecio moltíssim. Ho aprecio tant que enguany he decidit escriure-us jo una carta.

I us escric aquesta carta per dir-vos que he estat observant tot el que fèieu durant l'any. Sé que heu estat bons minyons, tot i que, de tant en tant, us he vist fer alguna entremaliadura. Ehem, ehem...!

M'he rigut molt cada vegada que heu explicat els contes de The Little Witch o The Balloon de l'Artigal i m'ha encantat conèixer les aventures d'en Sam i la Sue i la màgia que fan amb la Magic Stone. També m'ha sorprès veure com de creatius sou amb els vostres Mini i Maxi Challenges! He vist presentacions precioses i ben originals! I què bé parleu l'anglès!!!

També aprofito per dir-vos que em fa moltíssima il·lusió que aprengueu anglès. Com ja deveu imaginar, jo sé parlar totes les llengües que existeixen per poder entendre a tots els nens i nenes del món, així que em fa molt feliç saber que vosaltres us esforceu per aprendre altres idiomes. D'aquesta manera, vosaltres també podreu parlar amb altres nens i nenes d'altres països i fer altres amistats!

Finalment, us vull dir que us faré una visita el proper divendres 22 de desembre, al centre The Corner de la Rambla Sant Sebastià, 14 de 16.30 a 18.30h. Recorda portar la teva carta! Ho, ho, ho!

Bon Nadal!

Santa ClausCarta de Santa Claus als alumnes The CornerTags: Santa Claus carta anglès The Corner  
Sección: Eventos y conferencias


SECCIONESáralos - diseño web y posicionamiento en buscadores