Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotros


20
febrero

Club de Feina

Aquesta setmana hem estrenat el Club de Feina pels nostres alumnes de Formació Ocupacional i ja hem tingut els primer usuaris. Voleu saber de què es tracta?

THE CORNER, a part de ser una acadèmia privada d'anglès, també fem cursos de Formació Ocupacional subvencionats per la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu.

Els cursos que realitzem aquest any són: Activitats de Gestió Administrativa, Activitats administratives en relació al client, Sistemes microinformàtics, Desenvolupament d'aplicacions i tecnologia web, Gestió comptable i Auditoria, Gestió integrada de Recursos Humans, i, efectivament, d'Anglès.

Per entrar al procés de selecció dels nostres cursos, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball com a demandant de feina o com a demandant de millorar de feina (per a persones que treballen).

Un cop admès en un dels cursos, a part de la formació rebuda, els alumnes també teniu l'oportunitat de visitar el CLUB DE FEINA THE CORNER. Què hi podeu trobar?

- Taulell amb ofertes laborals que s'actualitzen dia a dia
- Recursos per millorar el currículum i realitzar cartes de presentació
- Recursos per preparar una entrevista de feina
- Proves de competències, motivacions i interessos
- Recursos 2.0
- Informació sobre oferta formativa, ajuts, beques i per treballar a l'estranger
- Llistat de portals de recerca de feina específics per cada sector
- Bibliografia
- Tutories individualitzades

Així doncs, animem a tots els alumnes de Formació Ocupacional d'enguany que visitin el Club de Feina i gaudeixin d'aquests avantatges! 

Més informació a la recepció dels nostres centres


Club de FeinaTags: feina formacio    
Sección: Eventos y conferencias


SECCIONESáralos - diseño web y posicionamiento en buscadores