Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotros


3
julio

El final del túnel

Quan vaig "caure" en l'atur, vaig tenir la sensació d'entrar en un espai  fosc, desconegut i sense límits que em va angoixar moltíssim. La meva primera reacció va ser buscar un nou lloc de treball, però havien passat 27 anys des de l'última vegada que ho havia fet i les coses havien canviat molt. Per poder enviar el meu currículum, durant 3 mesos no vaig parar de donar-me d'alta a diferents portals de recerca: infojob, infofeina, educajob, infoempleo, Idoneum, Insertia i un llarg etcètera, però no vaig obtenir cap resposta. 

Vaig concloure que alguna cosa passava i vaig decidir que havia de fer quelcom més:
- Aprofitar per preparar-me i desenvolupar una activitat per la que sempre m'he sentit atreta: ser voluntària. D'aquesta manera no he perdut el ritme d'activitat, he mantingut el contacte amb les tecnologies i el món laboral (encara que de manera altruista, és clar) i he pogut aprendre
- Reciclar-me de la mà de The Corner, on he estudiat llengües (alemany i anglès) i ofimàtica (actualment en curs)

A partir d'aquest moment, la foscor de l'espai en el que havia entrat mesos enrere es va anar il·luminant. Vaig poder enriquir el meu currículum, vaig ampliar els meus contactes i sense adonar-me he trobat 'feines'. Per una banda, les pràctiques del primer curs de llengua em van donar l'oportunitat de poder treballar just després de realitzar-les i, fins i tot, un any després; per una altra, el meu voluntariat m'ha donat la possibilitat de tornar definitivament al món laboral.

M'agradaria remarcar la importància de no perdre cap oportunitat per relacionar-nos i de no descartar cap possibilitat de trobar el nostre lloc per remota que ens pugui semblar. L'actitud enèrgica i positiva també és fonamental per poder suportar i superar aquest desafortunat repte amb èxit i, mentre arriba aquest moment, dedicar el nostre temps a alguna ONG ens aporta un plus molt valuós a l'hora de vendre'ns perquè diu molt de nosaltres; parla de valors com la disposició, les ganes de fer, l'empatia, la sociabilitat, la il·lusió, l'interès desinteressat, el compromís, tenir objectius, donar, rebre, ...   

No vull deixar de fer esment a l'equip d'orientació laboral de The Corner, sempre a disposició dels seus alumnes per ajudar-los i donar resposta quasi immediata a qualsevol dubte o qüestió que se'ls pugui presentar. Aprofitem-lo! Tot aprenentatge és poc quan es tracta de la nostra reinserció laboral.

A tots en general, gràcies pel tracte confortable que ens doneu en un moment especialment delicat com és estar a l'atur i fer-nos l'estada a les vostres instal·lacions tan agradable.  

Gemma Martínez Burgal


El final del túnelTags: feina formacio experiencia atur voluntariat 
Sección: Orientación laboral


SECCIONESáralos - diseño web y posicionamiento en buscadores