Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotros


26
marzo

Pasqua, conills i ous de xocolata. Quina relació hi ha?

Arriba Setmana Santa i amb ella la celebració de la Pasqua. I amb la Pasqua apareixen els conills i ous de xocolata. Us heu preguntat alguna vegada per què es relacionen aquests elements si els conills no ponen ous?

Hem trobat vàries llegendes que en parlen.

Origen pagà: sembla ser, es va escollir la figura del conill com a símbol de fertilitat degut a la seva alta capacitat de procreació.
Des d'abans de Crist, el conill era un símbol associat a la deessa fenícia Astarté, a la qual estava dedicat el mes d'abril. En al·lusió a aquesta deessa, alguns països europeus denominen "Easter" a la festivitat de la Pasqua, definida com la festivitat de la primavera per honrar a la deessa teutònica de la llum i de la primavera.

En la regió alemanya, es va convertir en una tradició relacionada al Osterhase. El qual explica la llegenda, que una dona alemanya pobre, incapaç d'oferir dolços als seus fills, va amagar en el jardí ous decorats. Els nens, que van veure un conill pel jardí, van creure que havia estat l'animal el que havia posat els ous. 
A països com EEUU o Alemanya es segueix realitzant aquest joc: les famílies amaguen ous pel jardí i els altres membres han de trobar-los.

Origen cristià:
En el segle VIII els cristians germànics van transferir aquesta festa a la fe cristiana assignant-li la celebració de la Resurrecció de Crist i van adaptar la festa pagana a les tradicions cristianes.
Les llegendes expliquen que el sepulcre on va ser enterrat Jesús hi havia un conill que va presenciar la seva resurrecció. L'animal, va voler comunicar la bona notícia i com no podia parlar, se li va ocórrer repartir ous pintats a les cases, significat de vida i resurrecció. És per això que, en senyal d'alegria, els diumenges de Pasqua, el conill reparteix ous pintats (actualment de xocolata).

HAPPY EASTER! BONA PASQUA!


Pasqua, conills i ous de xocolata. Quina relació hi ha?Tags: pasqua cultura tradicio   
Sección: Eventos y conferencias


SECCIONESáralos - diseño web y posicionamiento en buscadores