Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información
The Corner - Academia de idiomas. Aprender inglés.
The Corner
+ info: 93 385 29 54 Llamar a The Corner Contacta con nosotros


24
abril

Sant Jordi a THE CORNER!

Avui hem parlat amb l'Alexandra, la Núria i la Sandra. A totes elles els encanta aquest dia (com a la majoria!) i ens expliquen que representa per elles i com l'han disfrutat aquest any!

ALEXANDRA, professora a THE CORNER

Regalar una flor sempre és bonic i per Sant Jordi, com ja se sap, la rosa és sempre la protagonista d'aquest dia.
Personalment sempre m'ha agradat més la idea de que, enlloc de regalar una flor tallada i destinada a morir, que sigui un petit roser.

Potser no tindrà grans roses i potser caldrà esperar a que aquestes s'obrin però al final sempre quedarà un ésser viu, una planta viva que, si la cuides i li dones amor i atencions, pot respondre't any rere any regalant-te les seves úniques i especials flors.

I cuidar un petit esser pot portar sempre més feina i més temps però com diria el Petit Príncep:
"És el temps que has perdut amb la teva rosa, que la fa tan important."


NURIA, professora a THE CORNER

Per què m'agrada Sant Jordi? Doncs perquè és un dia per compartir amb els que més estimes i per deixar anar la imaginació per reinventar una i mil vegades la història d'aquell cavaller que va arriscar la seva vida per salvar la de la bella donzella. Jo ho tinc clar, una rosa d'un bell príncep i arts&crafts per passar un dia genial!

A la foto podem veure-li la cara de felicitat!

SANDRA, cap de secretaria a THE CORNER

La Diada de Sant Jordi és un dia molt especial,  sempre l'espero amb ganes i el visc amb molta il·lusió. Ja de bon matí, els carrers fan olor de roses i el vent xiuxiueja les històries amagades als llibres. Avui, per celebrar-lo, he participat com a dinamitzadora a la 7a Trobada de Lletraferits de Sant Andreu, on hem gaudit de la lectura dels textos literaris que han preparat diferents associacions i escoles del barri. Ha estat molt plural, amb gent de tot arreu, i  de totes les edats, amb moltes emocions i alguna sorpresa. 
Feia un dia magnífic, i se sentia l'animació i l'ambient de festa al carrer. Abans d'entrar a treballar, encara he pogut dedicar una estona a voltejar per les parades. M'agrada tant el dia de Sant Jordi!

Esperem que tots hagueu gaudit d'aquest dia i podeu enviar-nos les vostres experiències!


Sant Jordi a THE CORNER!Tags: sant jordi cultura formacio Catalunya  
Sección: Eventos y conferencias


SECCIONESáralos - diseño web y posicionamiento en buscadores