3, 2, 1… Acció! The Green Power Casting

Posted on Posted in THE CORNER WORLD

La setmana passada els Guardians demanaven ajuda als alumnes: necessitaven robar el nou objecte màgic, una samarreta, a l’Adriana. Ella la guarda al calaix que hi ha sota el mostrador de recepció i l’estudiant escollit havia de distreure a l’Adriana mentre l’Ana i companyia robaven l’objecte sense que l’Adriana sospités res, però… L’Eva va caure en una trampa! Ara els Guardians necessiten l’ajuda dels estudiants més que mai però els seguidors del Líder Suprem, que es van assabentar del pla dels Guardians, també busquen la col·laboració dels alumnes de The Corner…

Ja has decidit el teu bàndol?

El càsting es va anunciar i, a les poques hores, els alumnes van començar a reaccionar però la sorpresa va ser descobrir que fins i tots els més joves volien actuar. L’edat mínima per a participar va ser ampliada fins als 10 anys!

El dimarts que ve, dia 6 de març, es tancaran les inscripcions a les 23:59. Si encara dubtes, no perdis més el temps!

El càsting serà el dissabte 10 de març d’11 a 13h i tenim un munt de proves pensades per als concursants.

La primera instrucció, però, l’anunciem aquí:

Una vegada hagis escollit el teu bàndol, pensa’t la frase que diràs davant el jurat!

No et quedis curt però tampoc no cal que et preparis un discurs. Sigues original! I recorda que la frase  ha de ser en anglès així que no dubtis a demanar ajuda al treu professor en el cas que ho creguis adient!

Els dos escollits (l’alumne que ajudarà els Guardians i l’alumne que ajudarà el costat fosc) seran protagonistes de la sèrie però us assegurem que tots els participants del càsting faran la seva aparició estel·lar en un episodi!

Durant la setmana vinent us donarem més detalls  sobre el càsting i tant els Guardians, com els representants del Líder Suprem, us aniran dient el que heu de fer.

Però sobretot, recordeu: el més important és passar-s’ho bé!

Deixa un comentari