Aprendre dibuixant!

Posted on Posted in EDUCACIÓN Y TIC
Aquesta setmana hem fet una activitat de pintura amb el grup KC2 de la professora Claudia. L’objectiu de l’activitat era aprendre les parts de la cara en anglès.
Però, sabeu per què hem triat fer-ho a través del dibuix i la pintura?
A continuació, us expliquem els múltiples beneficis de pintar!
En primer lloc, la pintura ens serveix com a mitjà d’expressió. El grup KC2 són nens de tan sols 4 anys. En aquesta edat, als alumnes els costa desenvolupar-se de forma verbal i la pintura els permet expressar conceptes i sentiments que possiblement no són capaços d’expressar d’altra manera.
Per altra banda, millora la motricitat. L’ús del llapis i els colors els ajudar a entrenar i regular els moviments de la mà.
A més a més, el fet d’anar aprenent a pintar els fa sentir bé amb sí mateixos. No hi ha un bé o un malament ja que en el dibuix tot és possible, per tant, no estan exposats al sentiment de frustració.
Per últim i com totes les activitats creatives, és una activitat relaxant, que ens serena i tranquil·litza.
En conclusió, a través de la pintura, els nens descobreixen un món ple de formes i colors. Deixen volar la seva imaginació i els permet expressar sentiments i experiències. La pintura estimula la comunicació, la creativitat i augmenta la capacitat de concentració i expressió.
Així doncs, creiem que dibuixar és una molt bona manera de treballar i aprendre aquest tipus de conceptes ja que aprofitem que els nens es troben relaxats i receptius!
 
Tots a pintar!!

Deixa un comentari