Busques feina? Descobreix el Programa d’Orientació Laboral de The Corner!

Posted on Posted in ORIENTACIÓN LABORAL

A The Corner estem compromesos de forma activa amb l’ajuda a aquelles persones a l’atur que busquen reorientar la seva vida laboral, procurant que assoleixin els objectius que s’han fixat. De manera que, si actualment estàs a l’atur i tens la motivació necessària per invertir en tu, t’interessarà el que estàs a punt de llegir.

El programa d’Orientació Laboral de Centre d’Estudis The Corner és una oportunitat per trobar feina, i t’ajudem en diferents nivells. Per començar, t’orientem a definir el teu objectiu laboral, a dissenyar un CV atractiu per a les empreses, a posicionar-te en els canals més adequats per al teu perfil i, per suposat, a afrontar les futures entrevistes amb garanties d’èxit. Tot això a través de tutories individuals i grupals liderades per un Orientador Laboral.

A més, el nostre programa d’Orientació Laboral també inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en una empresa, en les quals podràs posar en joc totes les teves habilitats i coneixements. I, si el que et preocupa és com buscar feina per tu mateix, et guiem pel complex món de les xarxes 2.0, un dels principals escenaris per on naveguen els departaments de Recursos Humans del segle XXI.

Però, com fem tot això? Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i els Fons Social Europeu, entitats amb les que The Corner col·labora. I ho fem perquè els nostres valors es basen en facilitar el desenvolupament de competències i habilitats que millorin el perfil professional dels nostres usuaris, ja sigui amb l’aprenentatge de nous idiomes o potenciant el l’ocupació entre la nostra comunitat.

Per cercar més informació sobre aquest programa, pots venir personalment alguns dels centres de The Corner a Santa Coloma o fes aquí per inscriure’t.

No et perdis el vídeo de Carolina Rodríguez al nostre canal a YouTube on podràs ampliar aquesta informació i també l’entrevista a una de les nostres participants!

Què més necessites saber per començar a invertir en tu mateix?

Deixa un comentari