Club de Feina

Posted on Posted in EVENTOS Y CONFERENCIAS

Aquesta setmana hem estrenat el Club de Feina pels nostres alumnes de Formació Ocupacional i ja hem tingut els primer usuaris. Voleu saber de què es tracta?

THE CORNER,  a part de ser una acadèmia privada d’anglès, també fem cursos de Formació Ocupacional subvencionats per la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu.
 
Els cursos que realitzem aquest any són: Activitats de Gestió Administrativa, Activitats administratives en relació al client, Sistemes microinformàtics, Desenvolupament d’aplicacions i tecnologia web, Gestió comptable i Auditoria, Gestió integrada de Recursos Humans, i, efectivament, d’Anglès.
 
Per entrar al procés de selecció dels nostres cursos, cal estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant de feina o com a demandant de millorar de feina (per a persones que treballen).
 
Un cop admès en un dels cursos, a part de la formació rebuda, els alumnes també teniu l’oportunitat de visitar el CLUB DE FEINA THE CORNER. Què hi podeu trobar?
 
– Taulell amb ofertes laborals que s’actualitzen dia a dia
– Recursos per millorar el currículum i realitzar cartes de presentació
– Recursos per preparar una entrevista de feina
– Proves de competències, motivacions i interessos
– Recursos 2.0
– Informació sobre oferta formativa, ajuts, beques i per treballar a l’estranger
– Llistat de portals de recerca de feina específics per cada sector
– Bibliografia
– Tutories individualitzades
 
Així doncs, animem a tots els alumnes de Formació Ocupacional d’enguany que visitin el Club de Feina i gaudeixin d’aquests avantatges!
 
Més informació a la recepció dels nostres centres.

Deixa un comentari