Com es fa The Green Power, la sèrie de The Corner

Posted on Posted in THE CORNER WORLD

I si els guionistes fossin els alumnes de The Corner? va dir la Sandra, la nostra Cap de Secretaria Acadèmica del centre d’Av. Generalitat, durant una reunió de continguts de Facebook. Al principi costava d’entendre, com podrien tots els seguidors de les nostres xarxes socials posar-se d’acord per a realitzar el guió d’una sèrie? Semblava una bogeria quan aleshores vam ser capaços de trobar el mètode: a cada capítol, en acabar, es proposarien dos possibles finals i els espectadors haurien de votar la opció que més desitjarien veure.

Així doncs es crearia una sèrie viva, fresca, inimitable i, el més important, lliure d’spoilers ja que ningú (ni nosaltres, que en som els creadors), podríem saber què passaria en acabar cada episodi fins a l’últim moment.

La pluja d’idees va ser màgica, les paraules sortien soles. ‘El misteri ha de ser el protagonista de The Green Power‘, vaig proposar. Volíem encanteris, llegendes, secrets i la promesa de salvar el món. Volíem mostrar què passa a dins de l’escola i, és clar, de vegades la rutina pot ser il·lusòria.

Els personatges han de ser reals: tant els professors com qualsevol altre treballador de The Corner pot tenir la seva aparició estel·lar però, de segur que els nostres alumnes també tindran la seva pròpia escena a The Green Power.

Aleshores vam planificar el següent: cada divendres al matí m’encarregaria de redactar el guió troncal de The Green Power i així poder gravar les escenes a la tarda i disposar del cap de setmana per editar la cinta. Cada dimecres es penja un nou capítol i els nostres seguidors de Facebook (alumnes i ex-alumnes, pares d’alumnes, professors…) podreu escollir durant un parell de dies com voleu que continuï la sèrie. La opció més votada serà la guanyadora i partint d’ella es començarà a redactar un nou episodi de nou.

El teu somni és ser actor o actriu? Per suposat estarem oberts a qualsevol proposta i idea! Així que no dubteu a comentar els vostres suggeriments a cada publicació. ‘Hi podria haver una història d’amor’, es va demanar en una ocasió. I per què no? Tot és possible a The Green Power!

I què en podem dir de la capçalera o la banda sonora? Ara que està tan de moda la dècada dels 80 no podia faltar l’estètica retro, l’atmosfera al més pur estil d’Stranger Things. Potser podem aconseguir ser la competència directa de Netflix!

Alexandra

Deixa un comentari