Descobreix l’experiència The Corner

Posted on Posted in THE CORNER WORLD

Estem molt contents de comunicar-vos que, a partir d’avui, el bloc serà un nou espai que tindrà la finalitat de construir ponts que ens acostin més a vosaltres.

El bloc serà una eina més de comunicació on us transmetrem la motivació i les ganes d’aprendre dels nostres alumnes, professors i l’equip de The Corner. És per això que, a partir d’ara, publicarem un nou article cada setmana perquè no us perdeu res del que passa en el nostre dia a dia.

Si esteu pensant que a partir d’ara deixarem de publicar a les xarxes socials, ¡tranquils! Lluny de ser un substitut, la nostra intenció amb el blog és complementar-les, donant-vos a conèixer el nostre centre d’estudis des d’un punt de vista més proper i transparent. Així, el principal motiu pel qual hem obert aquest nou canal de comunicació -i pel qual sempre ens aixequem amb la il·lusió de començar un nou dia- sou vosaltres.

Però, què podreu trobar aquí exactament? D’una banda, us explicarem les novetats de The Corner: incorporacions de docents, entrevistes a professors, descobrir com són les nostres formacions, participació a concursos, innovació en noves metodologies, conèixer l’equip que treballa a The Corner, etc. D’altra banda, també us volem mantenir informats de les col·laboracions que realitzem amb altres organitzacions per tal de contribuir en beneficis socials.

Per tal que la nostra relació no acabi quan acaben les classes, el bloc serà un nou espai de comunicació on descobrir l’experiència The Corner.

Ens acompanyeu?

Deixa un comentari