Fem una volta?

Posted on Posted in THE CORNER WORLD
 Avui parlarem de somnis, avui parlarem de l’Erika. . Pels qui no la coneixeu, l’Erika ha estat treballant amb nosaltres durant molts anys mostrant sempre un somriure i una gran passió per tot el que fa.
 
Divendres va ser el seu últim dia a THE CORNER. Sabeu el per què? Perquè just fa 3 anys va prendre una gran decisió i va decidir fer realitat el seu somni: fer la volta al món.
 
El dia 26 arranca la seva aventura, juntament amb la seva parella. Una aventura que comença a Rio de Janeiro i que no té data de tornada. No tenen full de ruta, la intenció és anar cap al sud i perseguir l’estiu. Volen fusionar-se amb la gent local i sincronitzar-se amb el seu ritme de vida per disfrutar de la natura i els paisatges sense mirar el rellotge.
 
Us preguntareu: els hi ha tocat la loteria? Guanyen molts diners? Doncs no. L’Erika sempre ens repeteix que no fa falta ser milionari per donar la volta al món. Et recomanen que calculis uns 1000 euros per persona i mes, però ells dos tenen pensat gastar menys i aprofitar algunes iniciatives que es troben per internet com intercanvis culturals o treballar a canvi d’allotjament.
 
A dia d’avui ja hauran començat a fer la motxilla. Només hi posaran l’imprescindible, no poden endur-se tot el que voldrien. El just i necessari. El que podeu estar segurs es que s’enduran la càmera de fer fotos i un ordinador per anar-nos explicant tot el que fan. És per això, que han fet un blog que us animo a tots a que el consulteu!!! www.viviendoporelmundo.com neix amb la idea de guiar els lectors a vèncer les pors i a deixar clar que canviar de vida és possible. També els servirà per expressar tot el que estan vivint i sentint.
 
En el viatge hi haurà moments bons i dolents. L’Erika n’està segura que trobaran a faltar la familia, els amics i… el menjar! Però el seu desig per conèixer món, gaudir i viure en majúscules pot amb tot. I nosaltres estem amb ella!
 
Així que a tots els que alguna vegada heu pensat en complir un somni, només heu de pensar bé com realitzar-ho i amb esforç i passió tot és possible!
 
Molta sort, Erika!! Sabem que gaudiràs moltíssim d’aquesta experiència i només ens queda esperar la teva tornada!! 🙂

Deixa un comentari