Happy Birthday Alexandra!!

Posted on Posted in THE CORNER WORLD
Coneixeu l’Alexandra? El passat dia 9 va ser el seu aniversari i li hem fet unes preguntes per a que la poguem conèixer una miqueta més!
 
Nom: Alexandra
 
Aniversari: 9 de novembre
 
Si haguessis de ser una altra persona per un dia, qui series i per què?:
– Sincerament no podria ser una altra persona: m’agrada la meva vida… M’agrada qui sóc i la meva historia i considero que he tingut molta sort per viure com visc i conèixer les persones que conec. Reconec que he viscut, com tothom, mals moments (igual que bons) i que també he comès mil errors però sempre he pensat que tot això forma part de la construcció del futur d’un mateix i, fins ara, estic molt contenta de com van les coses i em considero una persona molt feliç. Els cops et fan fort i t’ajuden a aprendre i sempre s’ha de pensar que tot anirà bé! D’altra banda si hagués de canviar alguna cosa, seria algun aspecte per a millorar jo com a persona!
 
Quin color descriu millor la teva personalitat?:
– Sempre he dit que el taronja és el meu color: trobo que és un color viu, alegre, ple d’energia, positiu, fresc i una mica esbojarrat! Sovint també pot ser un color intens i passional… I potser hauria de ser un color una mica més calmat!
 
Si poguessis viure en qualsevol lloc del món, on seria?:
– A Barcelona! Potser semblo massa conformista però és que estimo la meva ciutat! Per a mi ho té tot: muntanya a la vora, el mar a dues passes, ambient nocturn, gent pels carrers i zones comercials! A part d’un nucli antic preciós i ple d’història i petits barris que semblen pobles on et reconeixen els botiguers quan vas a comprar. També Barcelona té la sort de tenir un clima perfecte sobretot pels que adoren el sol! Però el fet més important és la llum: una llum clara i brillant, plena d’alegria i escalfor… Una llum mediterrània!
Cal dir que he visitat altres ciutats però mai cap d’elles m’ha robat tant el cor tant com Barcelona… I algun dia he de viatjar al Japó! Hi viuria perfectament tot un any sencer allà però mai podria quedar-m’hi per sempre perquè el meu cor és aquí, a Barcelona.
 
Què t’emportaries a una illa deserta?:
– En primer lloc m’enduria a totes les persones que estimo però si parlem d’objectes m’emportaria materials infinits per a no deixar mai de dibuixar/pintar i música sense fi!
 
Quina és la teva pel·lícula preferida?:
– Em costa molt definir-me per a una… Sóc una gran fanàtica de l’animació (Disney, Pixar, Dreamworks, Studio Ghibli…). Però em mullaré i parlaré d’un film d’imatge real i actors poc conegut que em va enamorar per les seves imatges increïblement plenes de color on les composicions mostraven un conjunt de bellíssims vestuaris en uns escenaris 100% reals sense cap retoc digital i de llum impactant. Parlo de ‘The fall. El sueño de Alexandria’, que per a mi és un regal pels ulls i un preciós conte que barreja realitat i ficció.
 
Explica’ns un racó de Barcelona que t’agradi:
– Vora el Maremàgnum hi ha unes petites escales que baixen a l’aigua del mar… És un racó que poca gent coneix, ja que es troba un xic amagat. Si seus allà ben d’hora al matí pots veure com de mica en mica el sol va pujant cap al cel i com els colors del mar es tenyeixen de diverses tonalitats. De lluny vas veient com els vaixells van entrant al port i més enllà, a l’horitzó, et trobes amb la incògnita de no saber què hi haurà una mica més endavant i què t’espera si un dia ets tu qui intenta atrapar el punt on s’uneixen el cel i el mar.
 
MOLTES FELICITATS ALEXANDRA!!!

 

Deixa un comentari