Iniciatives solidàries!

Posted on Posted in UN POCO DE TODO

En primer lloc, volem destacar la iniciativa del Gran Recapte d’aliments. N’hem estat parlant aquests dies. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb el Banc d’Aliments.

A THE CORNER encara estem recollint aliments fins el 10 de desembre. Els podeu portar a qualsevol dels nostres tres centres! Recordeu que el que es necessita és: llegums, oli, llet, llaunes de conserva de peix i carn i aliments infantils.
En segon lloc, destaquem una iniciativa molt bonica impulsada per la fundació “Soñar Despierto”. Es tracta d’aconseguir que tots els nens en situació desafavorida tinguin una joguina per Nadal. Per això, busquen voluntaris que facin de Reis Mags i puguin fer realitat el somni d’aquests nens. El dia 3 de gener es farà una festa on compartiran espai nens i voluntaris i es viurà un gran dia d’il·lusió, màgia i esperança.
Per últim, desitjar-vos un molt bon cap de setmana i esperem que poseu en forma la vostra solidaritat!!!

Deixa un comentari