Saps estudiar?

Posted on Posted in EDUCACIÓN Y TIC
L’estiu ja s’acosta però abans que puguem gaudir de les vacances…primer hem de passar pels exàmens! És una època d’esforç i sacrifici però que de ben segur tindrà la seva recompensa al final.
 
Sabeu tot el que hem de tenir en compte a l’hora de realitzar un bon estudi? Avui parlem de tècniques que ens poden ajudar a aconseguir un estudi més eficient!
 
Primer de tot, hem de triar bé el nostre lloc d’estudi: que sigui una habitació amb una taula i una cadira, que hi hagi silenci i que la il·luminació i la temperatura siguin les adients.
 
En segon lloc, hem d’organitzar-nos.  Marcar-nos objectius realistes i personalitzats. Cal marcar uns horaris d’estudi amb les seves corresponents pauses.
 
El següent pas és fer una lectura del temari. Cal que estiguem concentrats i repassar la lectura per verificar que s’ha entès el que s’ha llegit. Mentre llegim és bo que subratllem aquelles frases que ens semblen més importants. Es recomana utilitzar colors vius per subratllar les paraules i/o idees que reflectin les dades més rellevants del text.
 
A més, també podem fer un esquema que presenti les idees centrals del text ben organitzades i destacades amb claredat.
 
Per últim, fer un resum també ens pot ajudar a clarificar tot el coneixement i ajudar-nos a entendre el temari de forma general.
 
Per acabar, no oblideu repassar una miqueta abans de l’examen i llegir bé tots els enunciats!!
 
Tot l’equip THE CORNER us desitja MOLTA SORT pels exàmens del cole i també els nostres d’anglès!!

 

Deixa un comentari