The Corner participa de nou en el Gran Recapte

Posted on Posted in THE CORNER WORLD

Aquest any, The Corner ha tornat a participar com a punt de recollida al Gran Recapte. Fa anys que ens impliquem en aquesta campanya tan especial, i sempre ens portem una sensació molt gratificant de poder aportar el nostre granet de sorra.
El Gran Recapte és una campanya organitzada pel Banc d’Aliments amb la finalitat de recollir aliments i productes bàsics per a abastir a aquelles famílies que no tenen accés. És una campanya plena d’altruisme i solidaritat, i això fa que nosaltres no ens puguem quedar de braços creuats.
Perquè la filosofia The Corner és que mai ens cansem d’ajudar els altres. Sabem que qualsevol gest, per petit que sigui, pot provocar somriures i alleujar les dificultats de molta gent. I és per això que hem tornat a aportar el nostre granet de sorra a aquest gran moviment que ha aconseguit reunir més de 4.000 tones de menjar.
Efectivament, l’experiència The Corner va molt més enllà de les aules, i ens sentim implicats en una sèrie d’actes de gran responsabilitat social.A part del Gran Recapte, també vam participar en diverses campanyes de la Creu Roja, ens hem convertit en Empresa Sostenible compromesa amb la protecció del medi ambient, i ens solidaritzem amb l’Associació AFANOC, amb la finalitat d’ajudar els nens i nenes amb càncer.
Hem d’agrair, doncs, la col·laboració de tot l’equip de l’escola, així com la dels alumnes i veïns que heu format part d’aquesta experiència. La vostra participació i la vostra il·lusió fan possible que The Corner torni a ser un humil escenari de cooperació i bones intencions. Estem molt contents de continuar sent fidels als nostres valors i als de tots vosaltres.

Junts, formem un equip imparable!

Deixa un comentari