The Corner, una oportunitat per guanyar!

Posted on Posted in ORIENTACIÓN LABORAL

Són els llocs de treball immunes al pas del temps? No! Canvien, evolucionen, es transformen adaptant-se a les noves necessitats de la societat. Per tant, nosaltres també hem de reinventar el nostre perfil professional amb l’objectiu de ser més competents en els nostres llocs de treball, promocionar dins de la nostra empresa o, simplement, reinventar-nos a nivell laboral. Amb aquesta finalitat, The Corner ofereix cursos de Formació Professionalorientats tant a treballadors en actiu com a desocupats, a partir dels quals podràs obtenir un Certificat de Professionalitat. Però, en què consisteixen exactament?

A The Corner sabem que els Certificats de Professionalitat són un instrument substancial per potenciar  les capacitats humanes i professionals  i per tant poder millorar positivament els vostres perfils professionals. En aquest sentit, focalitzem la nostra energia en potenciar aquelles habilitats i actituds que estan guanyant terreny en les professions del segle XXI, com per exemple el treball en equip, el comprimís, la implicació, la tolerància amb les idees dels altres, la iniciativa personal, etc.

A nivell general, els certificats de professionalitat s’emmarquen en el dret a rebre formació al llarg de la nostra vida, contemplat en la Llei de Formació i Qualificació Professional de Catalunya aprovada al 2015. Per aquest motiu, oferim la possibilitat de fer quests cursos, presencials i 100% subvencionats, amb l’ajuda de professors experts, molt orientats a millorar les competències dels alumnes i per tant orientats al vostre desenvolupament professional, en un sector que ofereix sortides professionals. Les xifres parlen per si soles: més d’un 50% dels alumnes que es formen amb nosaltres troben feina!

A més, si alguna cosa caracteritza aquests certificats dins la Formació Professional és que tots els professors coincideixen a destacar l’ambient obert, familiar i cooperatiu que es respira a les classesEls protagonistes, una altra vegada, torneu a ser els alumnes, i gràcies a vosaltres es genera una interessant cadena d’aprenentatge molt gratificant i prometedora. Aquesta és la clau de l’èxit: que els participants, quan acabeu el cursos d’un Certificat, us sentiu molt plens i realitzats tant a nivell personal com professional.

No deixis passar aquesta oportunitat de demostrar al món sencer tot el que vals!

Deixa un comentari